Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum Analfissur - Lachesis mutus

 Analfissur - Lachesis mutus
Anonym
2008-03-11 14:54:08
Har sedan två år tillbaka (efter förlossning) besvärats svårt av en analfissur, har provat både operation och botox injektioner (har nyligen fått en botoxspruta som inte ger effekt) De symtom som jag har nu är främst en krampkänsla som känns synnerligen obehaglig och att det svider och känns allmänt irriterat. De svåra smärtorna som jag hade första halvåret som krävde morfin är dock borta. Jag lider svårt av att sprickan inte läker då jag begränsas när jag blir sämre om jag rör på mig och går omkring eller om jag sitter för mycket. Har varit hos en homeopat som gav mig Kalium bich att ta 5 piller morgon/kväll men har inte blivit bättre. Har läst lite och undrar över Lachesis mutus om det vore något för mig. Inbillar mig att bara jag blir av med krampen och det ökade vilotrycket så kan jag ha en chans till läkning. Snälla svara på mitt mail då jag är förtvivlad att inget hjälper.

Antal svar på detta inlägg: 22

Svara på detta inlägg

Sidor: « 12 3 4 5 »


henrik
2009-11-02 19:30:54
Hej, Har haft problem i flera år fast inte så jobbigt, förens ett årsedan tillbaka då de blev fruktansvärt jobbigt, men sedan 2 veckor tillbaka har jag blivit mycket bättre.Har testat de mesta som går. I 3 månader har jag Kört Rectogesic, xyloproct subbar och aloe vera propolis, 2 gånger om dagen ,+ att jag äter inolaxol varje morgon, de funkar kanon bra, Krampen försvann på 3 veckor.
????
2009-10-11 14:27:36
Läste att vetegrässalva inte ska användas på slemhinnor o eftersom en analfissur är en slemhinnespricka var min tanke att det kanske inte är så bra!??
????
2009-10-11 14:25:57
Läste att vetegrässalva inte ska användas på slemhinnor o eftersom en analfissur är en slemhinnespricka var min tanke att det kanske inte är så bra!??
Christina
2009-09-04 10:16:17
Har haft problem sedan september. Upptäckte en vetegrässalva från USA som har hjälpt mig jättemycket. Denna salva borde sjukvården tipsa om. Den hjälper läkandet. Efter att ha använt den i 3 dagar var jag så mycket bättre. Dr wheatgrass är det. Rätt så dyr men värd varenda krona.
Fru p
2009-07-02 16:03:29
jag vet hur du lider har haft samma problem i flera månader tills jag fick en medicin från usa som heter Preparation H, försök för guds skull att få ta på den!!!!! jag är nästan helt bra nu. Magnesium tillskott 1 brustablett om dagen håller avföringen mjuk så dte går att leva så.....lycka till

Svara på detta inlägg