Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum Analfissur - Lachesis mutus

 Analfissur - Lachesis mutus
Anonym
2008-03-11 14:54:08
Har sedan två år tillbaka (efter förlossning) besvärats svårt av en analfissur, har provat både operation och botox injektioner (har nyligen fått en botoxspruta som inte ger effekt) De symtom som jag har nu är främst en krampkänsla som känns synnerligen obehaglig och att det svider och känns allmänt irriterat. De svåra smärtorna som jag hade första halvåret som krävde morfin är dock borta. Jag lider svårt av att sprickan inte läker då jag begränsas när jag blir sämre om jag rör på mig och går omkring eller om jag sitter för mycket. Har varit hos en homeopat som gav mig Kalium bich att ta 5 piller morgon/kväll men har inte blivit bättre. Har läst lite och undrar över Lachesis mutus om det vore något för mig. Inbillar mig att bara jag blir av med krampen och det ökade vilotrycket så kan jag ha en chans till läkning. Snälla svara på mitt mail då jag är förtvivlad att inget hjälper.

Antal svar på detta inlägg: 22

Svara på detta inlägg

Sidor: « 12 3 4 5 »


Lisa
2013-10-13 22:07:30
Har haft besvär i 4 mån o även opererat mig.Blev lite bättre men inte bra efter operationen.Ska genast testa magnesium..Tack för tipset!
Carolina
2012-12-26 22:25:14
Jag har haft svåra kroniska analfissurer i 9 år så jag vet hur det är! MEN! Det finns en lösning som min läkare och jag efter många diskussioner kommit fram till är orsak och lösning. Min kropp tål INTE syntetiskt progesteron som finns i ALLA preventivmedel (utom t ex kopparspiral, kondom o pessar). Har opererats, fått massor av botoxinjektioner. Inget har hjälpt!!!! Däremot var jag problemfri ett år sedan återkom problemen. Läkaren undrade vad som då hade hänt men jag kunde inte komma på det. Ett år senare ramlade myntet ner! Mina problem började när jag satte in min hormonspiral!!!! (9 år sen)De perioder jag varit gravid har jag varit helt problemfri. Efter mina graviditeter har jag alltid återgått till P-piller el liknande o problemen har återkommit. Jag har haft sådana enorma problem, smärta!!!. För några år sedan steriliserade sig min man och jag slapp preventivmedel. Mina analfissurer försvann direkt. För något år sedan skiljde vi oss och jag började m P-piller igen. Problemen kom tillbaka med kraft efter ca 1-2 veckor igen! Testade att sluta m pillerna, läkte o blev bra igen. Testade sedan p-ring, samma sak. Besvären återkom. Nu har min läkare och jag efter 9 år konstaterat att hormonerna (progesteronet) har en hemsk biverkning på mig. Nu är jag hormonfri o HELT utan några fissurer. Önskar bara att jag kommit på det tidigare, led i 9 år!!!! Snälla, pröva detta. Inget syntetiskt progesteron. Läser du på om dess biverkningar finns muskelkramper och försvagad bindväv med!!! Aldrig mer! Tänk om jag vetat detta fr början!
Maps
2012-04-01 13:26:05
Jag har haft detta av och till i över 10 år. Har börjat inse att det kanske aldrig blir riktigt bra. Har kommit på några enkla tips spm kanske låter banala men funkar för mig: 1 motion 2 drick mycket vatten 3 ät mycket fiber 4 Inolaxol morgon och kväll
Hector Galletto
2011-10-30 02:46:51
Hej !, harläst ditt inlägg och tänkte berätta om en liknande fall hos min hustru , ocksa just vid sista graviditetstiden. Jag fick anskaffa bigifts krem (mest vetenskaplig information finns pa engelska b.a. med namn : bee vennom therapy). Min hustru fick enorm hjälp av detta . Bigifts krem har en väldigt bra efekt som smärtlindrande , antiinflamatorisk, och aterställande av bristande vävnader tack vore sin förmaga . Om du är intresserade av mer info kan du skriva till hectorgalpi@msn.com eller ringa till 0058 4164638379
Sara
2011-08-24 15:31:41
Tusen tack för alla fina kloka tankar! Min físsur har funnits med mig i 3år nu och det enda som har verkat är Botox. Problemet är att läkare vill bara ge det var 6:e mån och då har min fissur gått upp igen. Det läker verkigen under 3 mån.Diltiazem salvan hjälpte ett tag men nu hettar det av salvorna istället så jag vill ej använda dem. Men, det jag själv nu fått erfara, är att vegetarisk kost är det enda alternativet för mig. Jag tvingas till att bli vegetarian. Vilket är bara att tacka.samt jag äter gröt varje morgon med katrinplommon och dricker katrinplommons juice morgon och kväll. Nu skall jag även testa magnezium!Oj, och glömde säga, varje dag äter jag QINOA till lunch eller middag eller både och, annars funkar det inte! Så VEGETARISK KOST MED QINOA, KATRINPLOMMON, MAGNEZIUM SAMT MOTION OCH INGEN ALKOHOL, DET BORDE LÄKA UT SKITEN....KRAM Tack alla för era tankar!

Svara på detta inlägg