Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum rosacea

 rosacea
bibbi
2006-12-02 22:42:58
Hej min dotter,22, har rosacea, konstaterat av läkare Berlin, där hon bor. Tyvärr lider hon ockssåa av SAD, årstidsbunden nedstämdhet, som jag har skänkt henne en ljusterape lampa till hjälp. Vet ngn om ljuset kan förvärra rosacean? MVH Bibbi Holt orolig mor

Antal svar på detta inlägg: 17

Svara på detta inlägg

Sidor: « 12 3 4 »


gladagumman@hotmail.com
2007-01-01 17:32:37
Har själv haft rosacea plus allt möjligt hemskt som går att ha i ansiktet samtidigt dvs bölder, finnar, eksem och herpes. Försökte först med antibiotika och krämer men blev sedan remitterad till hudklinik där jag fick recept på roacutan (livsfarlig medicin). Där började min resa... STOPP, tänkte jag. Provade sen både dyrt och billigt på ut- och insida, bl a homeopat i två år som kostade mig ca 20000,-. Hade sedan den turen att en arbetskamrat utbildade sig inom zonterapi och behövde en patient att öva på. Efter 4-5 behandlingen var det som en omvänd hand och jag började få livet tillbaka. Fick allt som allt 16 behandlingar och har efter det inte haft en prick i ansiktet. Brukar underhålla min kropp ibland med zonterapi. REKOMMENDERAS!!!
Anna
2006-12-21 21:04:07
Hej, jag har rosacea själv, och allt som värmer ansiktet förvärrar situationen för mig. Varesig det kommer utifrån (sol, varma temperaturer) eller inifrån (te, kaffe, alkohol, stark mat, träning som man svettas av)

Svara på detta inlägg