Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum IBS, Fibromyalgi, Ångest.....

 IBS, Fibromyalgi, Ångest.....
Mirjam
2007-09-12 22:37:20
Hej jag undrar vad som skulle kunna hjälpa mig jag har IBS/Colon irretable och Ångest och Fibromyalgi och bråck på magmun med halsbränna och fickor på tjocktarmen. Mår idag väldigt dåligt så om det finns något som skulle kunna lindra lite av det jag lider av skulle jag bli väldigt glad Tacksam för tips MVH Mirjam

Antal svar på detta inlägg: 7

Svara på detta inlägg

Sidor: « 12 »


Jimmy
2007-12-25 18:55:26
Gå till en duktig klassisk homeopat så kan han hjälpa dig med dina besvär. Ofta har det hänt något som du blivit påverkad av emotionellt som framkallar dessa symtom.
Häxdoktor
2007-11-12 20:32:43
Dina krämpor tycker jag låter så alvarliga att du borde vända dig till en läkare/psykolog. Men om du insisterar på något mer \"alternativt\" kanske johannesört kan vara nåt för dig. Det finns som kapslar på apoteket, Esbericum, och är ett beprövat botemedel mot mild depression, eftersom det höjer dopaminhalten i hjärnan. Motion och hälsosammare levnadsvanor är också faktorer som garanterar ett bättre psykiskt välmående. Krya på dig.
Frank Nilsson
2007-10-09 19:00:37
Titta in på Annika Dahlqvists lågkolhydratblogg. http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/?anchor=irriterad_tjocktarm_ibs_irritable_bowel (I bloggkanten finns en uppräkning av hälsovinster med LCHF, bl.a. IBS)
Ulrika
2007-09-30 09:52:24
Hej! Har sedan en tid fått digonsen IBS och reflux. Jag äter sunt, mycket fiber och lite sött osv. Min medicin hjälper men jag fåt biverkningar av den, kan inte ät alla sorters medcin med laktos pga intolerans.¨Jag äter regelbundet och motionerar. Finns det några tips? Kan akepunktur hjälpa? Eller finns det något annat?
Elin
2007-09-29 20:25:40
Hej. Ska försöka ge dig några konkreta tips. IBS kan man få bukt med om man hittar en bra mathållning som passar just DIG. Kontakta en duktig kostrådgivare eller dietist. Prova gärna att ta extra tarmbakterier, det kan hjälpa. (typ laktiplus) Intoleranser/födoämesallergier ska naturlitvis oxå uteslutas. Din fibromyalgi kan du ev få hjälp av ett kosttillskott som heter FORTODOL som innehåller bla gurkmeja som är jätte-effektivt mot inflammationer (kan även hjälpa din mage) och även mot värk. Ta 2 kapslar, 2 ggr om dagen i 2 veckor, dra ner sen till 1-2 om dagen. FORTODOL är ett toppen preparat!! Finns på Hälsokosten. Ångest är oxå nåt du kan göra nåt åt. Börja med att söka upp en terapeut/psykolog som jobbar med ett kognitivt behandlingssätt, det brukar ge bäst resultat! Lycka till. (Reijo...allt är ju inte candida!)

Svara på detta inlägg