Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum psoriasis artrit

 psoriasis artrit
Marcy
2007-08-12 16:34:56
Hej, Har lätt till medelsvår psoriasis sedan 25 år. För cirka 12 år sedan i samband med min tredje förlossning fick jag även problem i lederna (artrit). Sjukdomen går i skov. Jag har gått ett antal gånger till homeopater i Stockholm men inte tyckt att det hjälpt (jag hade kanske lågt förtroende för dem). Jag har testat för 12 år sedan en strikt vegankost inspirerad av Lilly Johansson och kunskap jag hade från utlandet. Det hjälpte helt mot lederna men inte huden. Med tiden orkade jag inte hålla igång dieten utan övergick till vegetarisk kost. Jag skulle vilja ge någon av alternativmetoderna en chans igen men känner mig väldigt ensam i mina beslut. Behöver tips, idéer och rekommendationer av exempelvis homeopater, vegankost eller annat. Tacksam om du med liknande problem eller som känner någon med liknande problem kan tipsa mig.

Antal svar på detta inlägg: 9

Svara på detta inlägg

Sidor: « 12 »


chrille
2013-06-27 11:23:13
det e kombination av micro organismer o svamp som äter rester från kroppens tredje avgiftnings organ= huden...rensa ut levern o njurarna o tarmen...tarmen o hud är samma organ så ser din hud hemsk ut så ser tarmen väre ut laga din egen mat för att slippa kemikalierna...ät eko...ät ej svamp, jäst, kaffe, socker, godis,gluten,mejeriprodukt,kolhydrater ät stenålders kost..extra virg kallpressad, olivolja,kokosfett..vid synd alla typ bär...nötter,frö...rosta de själv...jordnötter ej ätas hälsokost buffrade c-vitamin..korall pulver...b-3 niacin...lapatcho tee..bäst e äkta silicon ...silicium.co.uk..väldigt effektiv...det va så effektivt att många fick betala med sinna liv av kemi industrin motstånd..läs här...whale.to/b/walker2.html
Ivan
2013-05-03 08:38:02
Du kan pröva inpackningar i svart lera på "Hälsans center" i Huddinge. Visade väldigt bra resultat på visa typer av psoriasis.
Milla
2013-04-07 12:35:34
Var kan man köpa psorasol lotion i Sverige, Stockholm?
Annemarie976
2010-02-11 15:38:52
Vill rekommendera till alla som har någon form av psoriasis att prova Psorasol lotion=), mina problem gick från att vara outhärdliga till att vara något som jag nu inte behöver ägna så mycket tid åt längre. Hjälpte mot klådan i hårbotten också.
Jonas T
2009-03-23 07:58:39
Hejsan! Problematiken med Psoriasis finns väl beskriven inom kinesisk medicin. Där särskiljer man emellan olika typer av psoriasis beroende på utseende på utslagen. Rent generellt kan man säga att autoimuna sjukdomar inom kinesisk medicin kommer sig av brist på YIN. Detta går att rätta till med rätt kost och näring som passar dig(även akupunktur). Observera att det är totalt fel att generalisera ett botemedel för alla människor. Utan att ett botemedel ska utgå från din konstitution. Det du kan pröva utan att gå till någon läkare är att ta sarsaparilla rot. Den är högst ovanlig i hälsokosten i sverige och för den delen alldeles för dyr. Därför rekommenderar jag dig att du söker dig till hälsokost på nätet från USA. Eftersom du behöver äta sarsaparilla i minst 2 månad innnan resultat ses. Får du räkna på 6 gram / dag i 2 månader dvs. 400 grm cirka. Obs. Det vackra med en behandling av sarsaparilla är att resultatet håller i sig efter behandling. Lycka till ! Mvh Jonas T

Svara på detta inlägg