Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum mage - tarmstörningar, hjälp finns!

 mage - tarmstörningar, hjälp finns!
Göte
2007-07-29 20:25:02
Jordärtskockor, innehåller inulin, ett fantastiskt verksamt ämne som ger mycket näring till de goda bakterierna i tarmsystemet. Min arbetskollega blev helt botad av denna enkla grej, efter flera års " vård " i Sverige. En läkare i Polen rekommenderade " topinulin " som nu ska finnas på¨nätet här. Att denna viktiga medicinalväxt, blivit så totalt bortglömd är helt märkligt. Den fanns förr i allas trädgårdar.

Antal svar på detta inlägg: 4

Svara på detta inlägg

Sidor: « 1 »


aleksos
2010-02-14 23:25:18
Tarmrening är bra! Metoderna många. aleksos
W. Larsson
2008-03-21 18:03:17
Produkten Topinulin aktiv, har jag köpt med mig hem från resor genom åren i tjänsten i Polen o Tyskland till äldre bekanta och diabetiker, överviktiga m.fl. som minns den sedan 1960-talet. Jag vet att den förskrives i dessa länder av läkare mot alla former av även svåra tarmbesvär, och mot svår övervikt, samt för diabetiker för att hålla blodsockret på en jämn nivå under lång tid, för att avlasta buspottskörteln bl.a. Kuranstalter med specialdieter använder den i sina terapier. den återställer den normala bakteriefloran i hela mage-tarmsystemet genom att oligosackariderna som ingår blir näring till de goda bakterierna. Genom tömning av tarmfickorna, försvinner " näringen till de dåliga bakterierna " Man får samtidigt både vitaminer och en mängd mineraler som alla samverkar för återställande av normal balansen. Den gel som utvecklas och lägger sig som en skyddande hinna genom magen och ner i grovtarmen ger tarmslemhinnorna tid, att självläka under en kur, som varar i 25 dagar - kan upprepas vid behov som vid viktreducering t.ex. Senast jag läste om den här i Sverige var på. www.metrobloggen.se/farmakologensblogg - Ni får rulla nedåt bland artiklarna där, det finns flera på samma ämne, samt länkar till annan expertis i ämnet. För 50 -60 år sedan gavs samma koncentrat av jordärtskocka till diabetikerna här i sverige, före insulinets tid. Då kunde man köpa det i lösvikt, som jag gjorde till min invalidiserade morfar i min ungdom, han hade diabetes dessutom. Han behövde det för att slippa svängningar i blodsockernivån, och motverka tilltagande övervikt.
Johan
2008-03-04 09:07:38
Du kan oxå rena tarmen genom att på en kurs dricka en speciell buljon varje dag som gör att slagg lossar från tarmväggen. Du rengör uppifrån och innifrån inte som lavemangmetoder som för in vatten i ändtarmen och rensar nerifrån och ibland för upp slagget ännu högre upp i tarmen. Mer info http://www.tarmrening.se
anders
2008-02-28 20:53:15
Med åren samlas slaggprodukter i tarmsystemet,som kemikalier- medeciner i tarmfickorna. De här sakerna stör i längden tjocktarmens funktion och ställer till med en massa bekymmer hos kroppen. Det tar ex.vis 7 år för en penisenilkur att helt försvinna ur kroppen. Man kan enkelt hjälpa till att rena kroppen med LEDIN-metoden och frigöra åratals slagg i tarmen. God örtte och mineraler till detta gör kroppen i fin form igen.

Svara på detta inlägg