Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum Reaktiv hypoglykemi

 Reaktiv hypoglykemi
Mika
2007-03-24 20:21:19
Jag har lidit av detta gissel sedan våren 2005 och undrar hur jag överhuvudtaget är i livet. Trots jämna måltider 6 gånger per dag sedan september år 2005 så tycks den ej helt botad. Bara för att bli kvitt från de värsta symptomen tog 3-4 månader. Den ortodoxa medicinen är inget för mig då dess sköterskor och doktorer gör bara en till åtlöje. Vårdcentraler är rena skämtet! Lika bra det då ortodoxin ändå inte kan bota åkomman min. Hoppas att den alternativa medicinen kan göra det i kombination av en medmänskligare form av behandling av sina patienter. Som jag ser det så ska patienten vara i fokus och bör ses efter i egenskap av sin individualitet. Men när jag använde Ginseng under några månader under den värsta tiden så blev jag ej totalt botad av preparatet ifråga. Måste ämnet kombineras med akupunktur behandling eller vad? Hur mycket hjälp skulle homeopatin vara för mig med denna dråpare ifråga. Eftersom den förorsakades av sockerkonsumtion i överkant så borde ju melass vara rena mirakelmedlet eller? Var snäll och hjälp mig i mitt dilemma!

Antal svar på detta inlägg: 6

Svara på detta inlägg

Sidor: « 12 »


Pretty
2015-10-22 06:37:32
God kveld i stuen...Se5 heldig du er som vant miasagnet da, grattis! Og se5 sf8t den rosa fargen var, nydelig til dine gre5 og hvite rammer. Me5 si jeg er imponert over hvor kreativ du er, alltid et koselig prosjekt pe5 gang...d8nsker deg en flott helg Moa, se5 snakkes vi snart:))Stor helgeklem
Marita
2014-09-08 15:08:12
Hej, jag har också blivit diagnosticerad med reaktiv hypoglycemi. Av en händelse kom jag i kontakt med LCHF och har nu ätit det i 5 veckor och jag mår jättebra. Jag äter tre måltider om dagen. gå gärna in på kostdoktorn.se och läs mer om denna kosthållning.
Magnus Lindgren
2009-08-03 00:38:21
Kromtillskott och fibberik kost är två metoder som stabiliserar blodsockret. Men orsaken kan vara att du reagerar på trådlös teknik... (Min sambo har problemet)
Mika
2008-06-23 17:21:37
Hej, Viktor! Ursäkta att jag svarar så här sent. Har tyvär en ovana att glömma bort saker och var rätt svag vid tidpunkten ifråga. Nej, jag har inte varit hos någon specialist men om du vet någon kunnig privatläkare så rekommendera en gärna. Mina symtom inkluderade som sagt blekhet, darrningar, plötsliga ryckningar, ångest, kraftig huvudvärk, sömnlöshet, svaghet(Käkmusklerna tog en halvtimme på sig att ens tugga i sig en skiva grovt rågbröd, 2-3 steg uppför trappor, sen slut, mellan vardagsrummet-köket-toan, slut, fick vila mellan och hann ej alltid i tid till toan), problem med syn, ljusöverkänslighet, bruna fläckar på hud, koncentrationsvårigheter, allmän irritation etc. Även om detta ej nödvändigtvis är insulinom så är ej äkta reaktiv hypoglykemi att leka med. Den amerikanska sångaren Miley Cyrus bär alltid på en bricka runt halsen där det står om hennes sjukdom. En del har haft så lågt blodsocker som 1mmol/l. Vad jag tycker är märkligt är att amerikanarna använder Metformin med viss framgång mot den medan andra tar Synthroid. Kanske bara skrönor, men då kanske Miley och Nick(Med diabetes) har mer gemensamt än jag trodde. Att jag överlevde kan bero på att jag ej lät paniken ta överhanden, alltså rusa till köket för mat utan lät det ta den tid det tar. Det är väl samma sak som att bli av en svart mamba ungefär? Reaktiv hypoglykemi kan faktiskt antingen döda sitt offer eller ge svåra hjärnskador för resten av livet om nu han/hon överlever från koma. Till skilnad mot vad många påstår, så kan man ej vara en anorektiker eller bulimiker utan att dö på köpet och det vet flertalet i USA. För mig ligger gränsen till ansträngning idag runt 10 minuter, sen slut.
Henrik
2007-11-02 20:00:22
Jag vet inte vad reaktiv hypoglykemi är. Men jag har lidigt av hypoglykemi hela mitt 36 åriga liv tills jag började med lågkolhydratkost. Nu äter jag tre gånger per dag. Ibland kan det till och med gå 8 timmar mellan måltiderna utan problem. Tidigare gick det max 3 timmar.

Svara på detta inlägg