Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum Ångest och allergier?

 Ångest och allergier?
Undrande
2007-02-16 21:07:33
Hej, jag undrar om det är någon som skulle kunna råda mig över två av mina STORA PROBLEM i livet... Pälsdjursallergier men oxå Paniksyndrom. Jag äter idag zoloft 100 mg och det MÅSTE jag för att överhuvudtaget våga överleva. Men jag vill så gärna börja leva, känner att jag missar så mkt i livet med mitt handikapp.. Jag vågar inte prova naturpreparat då jag ju medicinerar sen några år tillbaka och kombinationen medicin och örter kanske blir tokigt i mitt system? Jag är ju väldigt rädd för att "känna" något annorlunda i min kropp som i sin tur skall ge mig mer ångest och panikattacker. Sen är även en av mina högsta önskningar att kunna ha en hund, dock går det ju inte då jag är super allergisk och blir dålig om jag så sitter brevid en person på bussen som har hund hemma.. Känner att jag inte vet vad jag skall ta mig till ibland.. ofta önskar jag att jag vore någon annan.. (man tror ju alltid att andra är så lyckliga och har så "små" problem)*suckar*

Antal svar på detta inlägg: 16

Svara på detta inlägg

Sidor: « 12 3 4 »


Anna
2013-03-07 19:41:52
Hoppas du fått den hjälp du behöver. Allergi beror i regel på obearbetade traumastiska upplevelser. Det kinesiska tänkandet är att vi själva skapar sjukdom p g av att vi för att skydda oss själva stoppar in obehagliga upplevelser i kroppen där den är som svagast. När kroppen tillslut inte orkar längre utvecklas sjukdom. Jag fick hjälp genom frigörande andning. Där du kommer i kontakt med ditt undermedvetna och rensar din inre garderob.
RUTH SÄVEHOLM
2012-12-14 00:44:09
Hoppas verkligen att du fått hjälp på alla dessa år. Panikångest kan vara brist på B-vitaminer. Om du slår i Näringsmedicinsk uppslagsbok och läser om de olika B-vitaminerna ska du se att det finns en koppling mellan B-vitaminbrist och psykiska besvär. Näringsmedicinsk tidskrift har också gett ut ett specialnummer om näringsmedicin och psykiska besvär som går att beställa från dem. Allergi mot katt har jag lyckats få bukt med genom 1. Diet 2. Bra näring 3. hyposenibilisering - homeopati gjord med LIFE system på hår från det djur man vill kunna umgås med.Jag har en egen LIFE.
Sandra
2009-02-18 13:00:42
Hej, jag har själv ätit både zoloft och zenbev (zenbev var mycket bättre, man blev fylld av energi istället för avtrubbad) procalmin är bra mot stressen. Trodde ett tag att jag hade det som kallas för basallergi, men jag tror numera att basallergi inte finns. För mig är det läckande tarm tillsammans med en överväxt av candida som orsakar. Efter att jag uteslutit mjölk, mjöl och alla jästprodukter (också smakförstärkare, glutamat) blev jag symptomfri. Såfort jag får i mig gluten gråter jag efter en timme och humörsvängningarna håller i sig ibland i 3 dagar. Jag får också som "svaga fotoblixtar" i huvudet av gluten och jäst och en känsla av att ha kolsyra i hjärnan när jag ätit mjölk. Läckande tarm och candida gör att man blir allergisk eftersom kroppen får brist på leverenzymerna som ska avgifta kroppen. Ämnena som inte bryts ner byggs upp och man reagerar på det så det inte ska kunna komma in mera. Depression är starkt länkat enligt forskarrapporter till läckande tarm. Kolla upp detta och undersök själc hur maten påverkar dig. Magnesium tyckte jag var bra mot stress för min del.
Marie
2009-01-28 23:28:49
Hej! jag har själv blivit av med både min ångerst och alla mina allergier. Om du vill veta hur får du gärna maila mej. Dan_gustavson@hotmail.com Mvh marie
Lenita Eriksson
2008-06-09 22:37:47
Jag har nyss pratat med en medial kvinna som heter Birgitta Werner och är duktig på att känna in vad man har för grundproblem, kanske långt tillbaka ilivet. Slå på Birgitta Werner på internet så finns hon överst. Trevlig och lättpratad är hon. Har hjälpt många . Kram och lycka till!

Svara på detta inlägg