Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum Ångest och allergier?

 Ångest och allergier?
Undrande
2007-02-16 21:07:33
Hej, jag undrar om det är någon som skulle kunna råda mig över två av mina STORA PROBLEM i livet... Pälsdjursallergier men oxå Paniksyndrom. Jag äter idag zoloft 100 mg och det MÅSTE jag för att överhuvudtaget våga överleva. Men jag vill så gärna börja leva, känner att jag missar så mkt i livet med mitt handikapp.. Jag vågar inte prova naturpreparat då jag ju medicinerar sen några år tillbaka och kombinationen medicin och örter kanske blir tokigt i mitt system? Jag är ju väldigt rädd för att "känna" något annorlunda i min kropp som i sin tur skall ge mig mer ångest och panikattacker. Sen är även en av mina högsta önskningar att kunna ha en hund, dock går det ju inte då jag är super allergisk och blir dålig om jag så sitter brevid en person på bussen som har hund hemma.. Känner att jag inte vet vad jag skall ta mig till ibland.. ofta önskar jag att jag vore någon annan.. (man tror ju alltid att andra är så lyckliga och har så "små" problem)*suckar*

Antal svar på detta inlägg: 16

Svara på detta inlägg

Sidor: « 12 3 4 »


peter
2016-06-23 21:30:09
Hej igen. Jag tror att ånges är ett symptom på mental överbelastning. Efter att ha hört min frus berättelser om sin uppväxt förstår jag att hon utvecklat panikångest. Tyvärr så vlir den lite knepig att komma åt för mig som lekman eftersom så fort jag försöker närma mig hennes minnen känner hon så stor press att paniken tar över. Här behöver jag mer kunskap om hur man vaggar in någon i en säker och trygg hänsla för att kunna börja bearbeta uppkomsten av panikångesten.
peter
2016-06-23 21:08:42
Hej. Allergier är ett gissel. Jag blev allergiker och astmatiker när jag var ett år. När jag var 26 år började jag meditera och under djup meditation frågade jag migsjälv vad som störde mitt system. Då vällde det upp jättemycket ilska jag samlat inom mig från tiden jag varit mobbad (10-15 års åldern). Efter att för min inre syn (fantasi) ha mycket grovt misshandlat och slagit ihjäl mobbarna släppte plötsligt kotorna i bröstryggen som varit stela. Astman förvann och jag slutade ha inhalatorn med mig. För 2 år sedan gick jag en kurs i NLP. Där lärde jag mig gå ner i trance och gå tillbaka i tid för att hitta undermedvetna minnen. Jag kom på att vid ett års ålder ha varit ute och lekt i snön med min pappa. När vi gick in var det en tryckt stämmning mellan mina föräldrar. Jag lämnades på en matta som luktade unket bredvid en julgran och hyasint dom doftade. Där gjorde jag en undermedveten omedveten koppling att få svårt att andas och rinnande ögon av damm samt doft av gran och hyasint. När jag förstått att denna koppling var tokig släppte mer än 95% av min allergi. Healing ger mig också böttre motståndskraft mot återstående allergi. Lycka till i din mentala resa.
Hippy_love
2016-03-14 12:38:15
Det gäller att bestämma sig och bita i den syre äpple. Du kommer antagligen att få värre ångest och panik i början. Men det är också en del av livet, som du så gärna vill leva. Skolmedicin behandlar symptom och inte orsak. Jag är säkert att det går. Gå till en terapeut och få råd vad du ska äta - mat är medicin. Observera att det inte finns terapeut/läkare som kan bota dig. Du måste göra det själv, de bara hjälper till. Det är du som är chefen över dina tankar och känslor.
Charlotte
2016-01-15 07:59:20
Varför inte delge dina erfarenheter till alla här?
Jiemin
2013-03-10 11:55:22
den var ockse5 kul men ett par av dem de4r bilderna hade sludijos ;) inte med ljus ;) iofs med ljus pe5 se4tt och vis

Svara på detta inlägg