Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum gul hud-stress

 gul hud-stress
sara
2006-11-25 15:09:09
Hejsan Jag har ni till och från, mer eller mindre i ca 9 månader haft riktigt gula h'nder och fötter. Jag kan inte förstå varför. Jag har prövat att inte äta något gult alls- tagit prover samt tagit ultaljud för gulsot eller gallsten... Jag är riktigt orolig. Jag har en sjukdom som heter PCO og har derför ikke mens. . . Men de ska väll inte påverka.... (Vad innebär det att ha PCO...?? Jeg ved faktiskt ikke de.) Kan man få gul färg av någon medicin. Jag tar en medicin vid namn Paroxetin. jag läser till läkare och läste att man kan få gul färg / överpigmentering av stress- och därmed en förökad ACTH sekretion fra hypofysen.. Kan de vara det? Är så tacksam för din hjälp. Ingen verkar kunna finna ud af fejet... Tusen tak Maila mig gärnaom ni har ett svar...!!

Antal svar på detta inlägg: 2

Svara på detta inlägg

Sidor: « 1 »


A.M.
2007-03-11 19:33:55
Hej Sara! Jag har haft samma problem senaste ca.1.5 år. Jag var hos läkaren för ca ett halvår sen och tog prover men dom hittade ingenting och avfärdade det som att jag åt för mycket morötter. Jag slutade då helt med det i en månad, men det blev ingen skillnad. Så, om du får någon mer insikt så vore jag tacksam om du delade med dig av den.
Elin
2007-01-15 18:56:54
Finns en sjukdom som heter Sfärocytos, som innebär blodsönderfall, total eller delvis. När man har mycket blodsönderfall så överbelastas njurarna och man blir gul. Hittar läkarna inget fel på dig så fråga om de kollat det. (oftast gör de inte det då det är ovanlig sjukdom.) PCO innebär att man har för mycket testostreron som kvinna, vilket oftast ger utesluten mens och därmed svårigheter att bli gravid. Vissa kvinnor kan oxå få skägg. Ibland kan en övervikt föra med sig PCO. Fråga din läkare om dina läkemedel kan ge någon biverkning med tanke på din gula färg. Jag antar att du tagit leverprover?

Svara på detta inlägg