Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum Alternativ läkare i Kalmar

 Alternativ läkare i Kalmar
Anonym
2006-11-16 15:39:26
Jag är 42 år och har sedan en tid tillbaka besvärats av krånglande myom i livmodern och läkarna erbjuder alternativen medicinering med gulkroppshormon eller hysterektomi. Jag tänker inte föda barn igen men vill ändå, innan jag tvingas välja något av dessa alternativ, se om det går att få alternativ behandling och lindring. Kan någon guida mig till en alternativ läkare i kalmartrakten som är kunnig på detta område?

Antal svar på detta inlägg: 5

Svara på detta inlägg

Sidor: « 1 »


Nikita
2010-03-12 21:12:27
hej vill gärna diskutera olika alternativa beh. av myom..
Lisa
2008-08-16 18:34:53
Vill gärna ha kontakt med någon som har myom som ger stora blödningar och som endast blivit erbjuden borttagande av livmodern, alt embolisering och som inte velat göra detta pga risk för komplikationer(inkontinens, kastration mm)Kanske kan vi stöda varandra och ge tips om vi prövar alternativ behandling.Bor i GBG.
Lisa
2008-06-02 19:47:32
Förresten om du bor i kalmar och vill göra embolisering kan du bli remitterad till närmsta stad där det görs.Vet att det utförs på Mas i malmö, i helsingborg, sahlgrenska, danderyd, karolinska, karlstad, gävle mfl sjukhus.
Lisa
2008-06-02 19:45:03
Har samma problem, myom som orsakar störtblödningar. Bor i Göteborg och här erbjuds man bara hysterektomi el embolisering.Vet att embolisering finns på Sahlgrenska. Det är den metod som används flitigt i USA. Många kändisar har tydligen gjort det, bla Condoleeza Rice.Kan förstås vara värt att testa alternativ som nämnts ovan. Även progesteronkräm i kombination med enzymbehandling som neprinol har nämnts liksom traditionell kinesisk medicin m akupunktur o örtmedicin.
Anna
2008-05-22 19:32:07
Hej! För att göra saken kort. I Sverige tar man bort livmodern och även äggstockarna kan då sättas ur funktion, detta är behandling mot myom. Det finns andra sätt men svårt att hitta. Embolisering är ett alternativ, dock en viss risk för äggstockarna. Krympa myom med hormoner och sedan ta bort från livmodern. Har även läsit om vitälzym och myomin, någon slags naturläkemedel. Även Neprionol och Fibrovera. Tror Stockholmstrakten är bättre än Västra Götalands regionen. Stå på dig så du inte blir kastrerad och steriliserad mot din vilja. Man har rätt att behålla sina organ och få de så friska som möjligt. Med vänliga hälsningar

Svara på detta inlägg