Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum Spricka på tungan

 Spricka på tungan
Sissi
2006-10-30 15:33:48
Jag undrar vad jag kan göra åt mina långa "spricka" på tungan. Jag har gått på zonterapi och hon sa att det har med att göra med mage-tarm. Men jag har inget märkbart problem där. Jag började att äta algtabletter och fiskolja och sprickan började bli mindre men nu händer inget. Någon som vet vad jag kan göra åt den? Det känns ju inget men är fult och dessutom måste ju något vara i olag i kroppen!

Antal svar på detta inlägg: 3

Svara på detta inlägg

Sidor: « 1 »


Peter
2007-03-15 15:50:40
Sprickor i tungan tyder på brist av något slag. Om du går till en akupunktör kan du få reda på vad det är för brist enligt kinesisk medicin, vilken beror på var på tungan sprickan är.
Linda
2007-02-04 10:56:45
Jag har hört av en Ayur veda expert att en spricka mitt i tungan beror på karmiska "problem" i ryggen. Alltså att det är tecken på blockeringar från tidigare liv.. Det finns hypnosterapi (så att man själv ser sina tidigare-liv upplevelser) och healingterapi där någon medial person "ser" åt en och berättar.
Petra
2007-02-01 12:57:59
sprickor el sår i munnen beror ofta på brist av någonting t ex. vitaminer el mineraler o dyl.Alt.med. i all ära! Gå till VC och ta ett prov där de kan se om du lider brist på något ämne.Förkastar ABSOLUT INTE alt.med (nyttjar det själv)men inte heller läkarvetenskapen.Lycka till!!

Svara på detta inlägg