Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum Sömnbesvär pga dåliga energier

 Sömnbesvär pga dåliga energier
Anna
2006-09-27 16:46:53
Hej! Jag heter Anna och har problem att sova. Jag bor på ett i en lägenhet, på ett vandrarhem, som ligger i närheten av en slottsruin från 1400-talet. Jag vet med säkerhet att det spökar här och att det finns konstiga energier här. Jag är mörkrädd och måste då sova med en lampa tänd. Detta hjälper ibland och jag sover bra, men oftast sover jag väldigt ytligt och vaknar lätt. Jag har hela tiden en känsla av att det är något i sovrummet. Någon form av energi. Min fråga är nu vad jag kan göra för att få bort den här dåliga energin och kunna sova bättre. Eller om det finns något annat som kan hjälpa så att jag sover bättre. Tips på örter, teér, stenar, övningar etc. Vore väldigt tacksam för svar!

Antal svar på detta inlägg: 5

Svara på detta inlägg

Sidor: « 1 »


Zuzzi
2008-07-27 10:37:39
Hej! En bra metod är att visualiser en bubbla som omsluter dig, och att du samtidigt säger att det här är min space och här kommer inga energier in. Upplever du det obehagligt, blir du rädd? Min känsla är att det inte är ond eller negativ energi utan vilsna själar som redan är i ljuset, men som i jordelivet var förankrade i området. Inget farligt, men jag förstår om du upplever det inte alltför trevligt.
Sokar
2007-06-14 13:08:54
Jag har haft bekanta med liknande problem, de har försökt flera olika saker, bland annat det där med lavendeln. Det som fungerade bäst för dem var dock att insvepa huvudet i aluminiumfolie för att stänga ute illsinniga gastar. // Sokar
Petra
2007-02-01 10:05:52
Prova att rensa med örten Salvia.Den säljs torkad och du änvänder den på samma sätt som rökelse.Be samtidigt "fader vår".Be energierna att lämna dig ifred och upplys dem om att det finns ett bättre ställe för dem att gå till.Deras nära och kära väntar på dem där..Var inte arg på rösten när du ber dem att gå vidare.Be för dem att de ska finna ljuset.Lycka till!
Anna
2006-11-24 13:02:07
Det finns en del saker du kan göra. Börja med att försöka känn in vad det är och varför du tycker att det är obehagligt. Det kan vara någon som vill berätta något för dig! Lyssna och sedan Rensar du rummet och ber att den som är där går. Det är ditt rum nu... var inte rädd - rädsla drar till sig negativa energier.. Droppa nårga lavendeldroppar på kudden och sov gott!
Tommy Demander
2006-11-15 16:44:57
Har ej ett direkt svar men du kan forska vidare på : www.jordstralningscentrum.nu , klicka på kartläggning- avstörning i vänsterkolummen. Du kan också maila dom.

Svara på detta inlägg