Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum fiberalergi

 fiberalergi
alex
2006-09-10 22:22:45
kan nån svara till mig vad är fiberalergi för nåt o hur farligt den sjukdomen är och hur kan man bota den me vilken medicin.

Antal svar på detta inlägg: 5

Svara på detta inlägg

Sidor: « 1 »


Ola Björkman
2008-03-19 15:23:28
Min erfarenhet av behandling vid fibro är att det går bra att lindra. Läget för de jag träffat har varit alldeles för lågt pH-värde, tungmetaller i kroppen och långvarig medesinering. De har även haft en del trauman i sitt liv och en viss obalans i själen. När vi rättat till de obalanserna har smärtorna upphört. Det har inte varit särskilt stora behandlingar. I princip har det handlat om att få lugn i sinnet och rena kroppen från allehanda gifter.
Andreas
2008-03-17 09:19:06
Rekommenderar verkligen bodiheat!!! www.benipro.se
Therese
2008-02-26 20:32:24
Hej! Fibromyalgipatienter brukar hålla sig varma och bada i 34-gradigt vatten så att smärtan lindras, smärtan lindras alltså av värmen. Men eftersom det inte finns portabla badkar så kan man ju inte lindra smärtan konstant, men kolla in det här!: www.benipro.se Det är ett företag som säljer värmeplåster som tydligen ska hålla värmen länge, dessutom är det ce-märkt vilket jag tycker är bra eftersom jag personligen är tveksam till hälsoprodukter som inte är kontrollerade. Jag var i alla fall inne och läste lite om deras produkter och blev imponerad, specielt av hur länge värmeplåstren avger värmen. De har tydligen ett plåster som ska avge värme i 12 timmar! Jag blev ännu mer intresserad när jag läste att det stod om fibromyalgi på deras hemsida. Skulle gå in och köpa på deras webshop men den var tydligen inte klar än. Så jag ringde till dom, och gissa vad - det gick bra att beställa ändå. Fick ju betala först då men ändå. Snabb leverans också, tog bara 2 dar för mig och jag kan bara säga en sak - grymt bra ju! nu kan jag ha värme hela tiden. Så jag rekommenderar verkligen deras produkter, de produkter jag köpte var bodiheat och neck and shoulder - speciellt den förstnämnda produkten. Mvh Therese
alex
2006-09-18 08:31:46
kan man jobba om man har denna sjukdom?
Björn Lundberg
2006-09-11 16:07:13
Fibromyalgi är en icke-ledanknuten reumatisk sjukdom, kännetecknad av muskelvärk och punktvis muskelömhet. Muskelsmärtan förvärras av inaktivitet och kyla. Tillståndet åtföljs ofta av generella symtom som sömnstörningar, trötthet, stelhet, huvudvärk och ibland nedstämdhet. Det finns stora likheter mellan fibromyalgi och kronisk trötthetssyndrom. Fibromyalgi kan uppkomma som en primär eller sekundär sjukdom. Vanligast är tillståndet hos kvinnor i åldern 20 till 50 år.

Svara på detta inlägg