Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum Urinvägsinfektion

 Urinvägsinfektion
Sofie 17 år
2006-09-07 21:19:02
Hej allihopa! jag har haft uvi 2 gånger och är LIVRÄDD att få det igen. jag har varit ihop med min kille i nästan 1 och halvt år och jag känner oftast känningar efter att vi har haft sex,ibland kan det svida och ibland har jag lite svårt att kissa (äter ej p-piller) vad ska man göra åt det?? var hos en läkare då jag kände en massa känningar i urinröret, men proverna var neg. läkaren rekommenderade inte ens vad jag skulle göra vilket gjorde mej skitarg. så jag vänder mej hit istället!! ibland känner jag också obehagliga smärtor i njurana. SNÄLLA KAN NÅN HJÄLPA MEJ!!

Antal svar på detta inlägg: 30

Svara på detta inlägg

Sidor: « 12 3 4 5 6 »


Bobbo
2007-07-20 12:14:12
Tyvärr är det så att allmänläkarna har på tok för dålig kunskap om relativt nya sjukdomar som ex. Mycoplasma genetalium, som har exakt samma symptomer som klamydia, men som i många fall avta efter ett tag ca: 2 veckor. Symptomen visar sig efter 7-10 dagar. Man måste idag begära själv att bli testad om man har detta, eftersom den inte går under smittskyddslagen och tyvärr får man betala undersökningen själv.
ella
2007-07-18 11:13:23
Har också haft problem med uvi och upptäckt att förutom att äta tranbärskapslar och dricka åkerfräken-te så hjälper det att utesluta socker ur kosten. En annan sak som hjälpt var faktiskt när jag började i terapi, läste någonstans att undertryckt/inåtvänd ilska ur ett psykosomatiskt perspektiv kan hänga ihop med både uvi och acne (menar inte att det är en generell förklaring :)).
Amanda
2007-03-29 19:01:22
Hej! Det är viktigt att kissa efter samlag och att vara ordentligt upphetsad.
peter
2007-02-23 09:20:31
Har du kollt så du inte har mycoplasma genetalium...? den verkar dom aldrig kolla och den bakterien kan ge dom symptom du verkar ha
Ansi
2007-02-08 12:57:59
Hej! Jag har varit kroniker med urinvägsinfektion i många år, ca 15 år. Och det har varit relaterat med sex med min man. En läkare jag kom till konstaterade att det hade att göra med att urinröret låg nära slidan. Då fick jag en form av antibiotika, Keflex, som jag skulle ta 1-2 stycken av efter samlag. Det hjälpte mig. För några år sen började jag äta algtabletter från Alg-Börje i syfte att bli bättre med lite ledont, och märkte efter en ganska lång tid, ca 1 år, att mina urinvägsbesvär var borta. Jag har nu inte behövt ta någon antibiotika på flera år. Jag har nog provat alla tips och råd under alla år, men inget annat har hjälpt. Hoppas att du också kan få hjälp, för den är en oerhörd plåga. Kram/ Ansi

Svara på detta inlägg