Alternativmedicin
Svenska
Följ oss på facebook

Alternativmedicin Forum Urinvägsinfektion

 Urinvägsinfektion
Sofie 17 år
2006-09-07 21:19:02
Hej allihopa! jag har haft uvi 2 gånger och är LIVRÄDD att få det igen. jag har varit ihop med min kille i nästan 1 och halvt år och jag känner oftast känningar efter att vi har haft sex,ibland kan det svida och ibland har jag lite svårt att kissa (äter ej p-piller) vad ska man göra åt det?? var hos en läkare då jag kände en massa känningar i urinröret, men proverna var neg. läkaren rekommenderade inte ens vad jag skulle göra vilket gjorde mej skitarg. så jag vänder mej hit istället!! ibland känner jag också obehagliga smärtor i njurana. SNÄLLA KAN NÅN HJÄLPA MEJ!!

Antal svar på detta inlägg: 30

Svara på detta inlägg

Sidor: « 12 3 4 5 6 »


spastic
2007-09-11 19:16:01
Hej Jag är minst sagt en expert på uvi, efter att varit rullstolsbunden i ca 10år. Ett snabbt svar: Drick MASSOR! Drick sura drycker, tranbär (osötad, inte ICA-grejer! hälsokosten brukar ha, kanske inte jättegott men det får du tåla...) citron, lime, c-vitamin osv.
jenny
2007-09-11 15:21:37
Du kanske dricker för lite vätska?
Ingrid
2007-09-07 11:11:16
Som någon skrev - tranbär! I vissa fall har tydligen antibiotika kunnat uteslutas med hjälp av tranbärsjuice. Tranbäret är en sk superfrukt, som nu fnns på flaska. Jag har smakat Brämhults Superfruits Tranbär - jättegod. Tranbär har också visat sig vara bra mot magsår.
rune
2007-09-06 15:13:11
mina uvi-besvär har helt försvunnit efter att jag börjat sova med en magnetfilt under mitt bäcken ungefär 2 ggr i veckan.om nån är intresserad av vart man får tag i en sån filt så kan jag berätta.
Ann_
2007-08-28 01:06:13
Hej! Jag har också haft enorma problem med uvi, har hört och provat många tips vid det här laget. När jag får \"känningar\" av att något är på G, brukar jag ta 1-2 c-vitamin brustabletter innan sänggående och dricka citronsaft under dagen i förebyggande syfte (hindrar infektionen från att spridas högre upp).. om det redan är försent öser jag i mig MÄNGDER med tranbärssaft (OBS äter även citron här), det kan plcoka bort infektionen helt och hållet utan antibiotika. Ett annat tips jag gärna vill dela med mig av är att besöka en homeopat. Dom vet vad dom sysslar med och du kommer bli förvånad om du går dit! (det blev jag!) Förutom en behandling för att återställa den naturliga balansen i kroppen har dom en örttablett som heter \"urilan\" som rensar njurarna. Fungerar otroligt bra! Går även att köpa utan att betala för en hel undersökning. Lycka till!!!

Svara på detta inlägg